Saimaan mediakeskus

Osaava-hanke varhaiskasvatuksessa
Tekla- Tieto ja viestintäteknologiaa esi-ja alkuopetuksen toimijoille

Hankkeen päätavoitteena on lisätä esi- ja alkuopetuksen henkilökunnan mediakasvatustietämystä ja mediataitoja koulutuksien kautta. Tarkoituksena on tuoda mediakasvatus osaksi varhaiskasvatusta ja kehittää uusia toimintamalleja käytännön kasvatustyössä.

Hanke toteutetaan Lappeenrannan, Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kesken vuoden 2014 aikana ja tavoitteena on yhteistyön lisääminen kirjaston ja hankkeeseen osallistuvien kuntien kanssa mediakasvatuksen alueella.

Koulutukset päiväkotien henkilökunnalle ovat osallistujille maksuttomia. Niistä ilmoitetaan Saimaan mediakeskuksen sivuilla, Teklan nettisivuilla ja sähköpostitse.

Hankkeen kouluttaja:

Riikka Tidenberg
Saimaan Mediakeskus 
Pohjolank.23
53100 Lappeenranta
riikka.tidenberg(at)lappeenranta.fi
www.saimaanmediakeskus.fi
p.040 1244933 
 

kesä.png

 

 

 

 

 Esiopettaja, mediakasvatus ja osallisuus (EMO)

Hankkeen päätavoitteena on lisätä päiväkotien johtajien ja henkilökunnan mediakasvatustietämystä koulutuksien kautta. Tarkoituksena on tuoda mediakasvatus osaksi varhaiskasvatusta ja kehittää uusia toimintamalleja käytännön kasvatustyössä.
Hanke toteutetaan Lappeenrannan, Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kesken vuoden 2011 aikana ja tavoitteena on yhteistyön lisääminen kirjaston ja hankkeeseen osallistuvien kuntien kanssa mediakasvatuksen alueella.

Koulutukset päiväkotien henkilökunnalle ja päiväkodeissa järjestettävät työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Niistä ilmoitetaan Saimaan mediakeskuksen sivuilla ja sähköpostitse.

Hankkeen kouluttaja:

Riikka Tidenberg
Saimaan Mediakeskus
Lavolankatu 14
53600 Lappeenranta
riikka.tidenberg(at)lappeenranta.fi
www.saimaanmediakeskus.fi
p.040 1244933